Cristian Șipoș

Home / Cristian Șipoș

BIOGRAFIE:

De-a lungul timpului a investit timp și energie în diverse domenii, considerând că îi vor împlini căutările. S-a oprit în momentul în care a realizat că nu banii sau puterea sunt elementele care trebuie să te ghideze în viaţă, ci supunerea față de Cuvânt. Aşa că, de un an de zile are propria ferma în care învață primii pași nu doar spre deprinderi în agricultură, ci şi în înțelegerea și acceptarea voii lui Dumnezeu în viața Sa.

SEMINAR

Chemarea vieţii şi primii pași

Filipeni 3:13 “Dar fac un singur lucru”.

It is a Bible truth that no Seventh-day Adventist can receive the latter rain until he finds his place and stands in it. To every man and to every woman He has given his work. […] God desires that every man shall stand in his lot and in his place, and not feel as if the work is too hard. PH012 14.1

Te-ai gândit vreodată că Dumnezeu are o chemare personală pentru tine, o lucrare care poate fi îndeplinită de tine și doar de tine? Ba mai mult, te-a si înzestrat cu talanții si capacitățile necesare pentru a-ţi împlini chemarea. Dar poate cel mai important, în contextul Marii Lupte, e sa fii la locul potrivit în timpul potrivit, altfel spărtura pe care ești chemat să o acoperi prin aceasta chemare va rămâne goală şi nu va afecta doar viaţa ta, ci și pe a celor din jurul tău!

Vreau ca în prezentarea acestui seminar să spun și eu ca și Ghandi: “viața mea este mesajul meu” și să-ți vorbesc pe baza experienței personale, atât despre întelegera chemării cât şi despre cum Dumnezeu ne califică pentru ea. Este o frământare și căutare care s-a născut acum mulți ani, iar ceea ce urmează să-ţi împărtășesc e ceea ce am înțeles din partea lui Dumnezeu pe parcursul ultimilor ani în a cauta să îmi trăiesc chemarea ?

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.