Călătorie misionară online
Live-urile vor avea loc pe pagina de facebook Impact România, urmând să fie încărcate pe canalul de YouTube imediat ce se termina transmisia.
CLICK aici pentru a vedea proiectele pentru Călătoria Misionară online.
În 17 aprilie, începe Călătoria Misionară. Hai și tu! Înscrie-te aici gratuit.
VORBITORI
Gem Castor este un misionar itinerant, având pasiunea de a-L împărtăși pe Hristos oriunde, oricând și în orice mod posibil. A coordonat sesiuni de rugăciune unită la adunările Conferinței Generale, precum și la întâlnirile anuale și elective la nivel de diviziune, uniune și conferință. De asemenea, el coordonează sesiunile de rugăciune la ASI, GYC și alte conferințe de tineret din Asia. Momentan, Gem Castor este coordonator de rugăciune pentru ASAP Ministries.
Daniel Pel este un vorbitor internațional care a călătorit mult, învățând și prezentând subiecte antrenante și relevante din Scripturi. Stilul său de prezentare dinamic și logic este o sursă de inspirație și reînviorare pentru cei tineri și mai puțin tineri. Daniel este un cercetător avid al Bibliei, în studiile sale punând accent asupra profețiilor apocaliptice.
Prin intermediul seminariilor sale, ținute în diferite țări ale lumii, mulți oameni au descoperit speranță, mângâiere și siguranță pentru zilele care ne stau în față, precum și răspunsuri sincere la întrebările lor. Deși născut în Noua Zeelandă din părinți olandezi, Daniel și-a petrecut cea mai mare parte din viață în Europa, iar la momentul de față locuiește în Norvegia, alături de soție și cei doi copii.
Timp de peste 8 ani, Alex Niculaescu a lucrat în colaborare diverse organizații împotriva traficului de sclavi și a sclaviei moderne; își dorește să atragă atenția asupra acestor cauze și să facă cunoscute modalitățile de stopare a lor. Experiența i-a demonstrat că lupta se dă la nivel supranatural și e convins că biruința se obține prin rugăciune. Acum este pastor şi trăiește în Michigan împreună cu soția sa, Christiane, și fiica lor Alice.
L-am avut cu noi pe Alex ca vorbitor și la Adunarea de Corturi IMPACT din 2017, când ne-a împărtăşit din experienţele lui şi ne-a prezentat câteva secrete ale mijlocirii.
La ce te gândeşti când auzi de „vremea aceasta”? Pandemie, stare de urgenţă, timp liber sau reorganizare a priorităţilor?
La ce te-ai gândi dacă cineva ţi-ar spune că eşti aici, acum, „pentru o vreme ca aceasta”; că tu, în marea luptă, poţi face diferenţa?
Estera a înţeles ce implicau cuvintele lui Mardoheu – însăşi viaţa ei era pusă în primejdie. Dar Estera nu se grăbeşte să intre la împărat, ci îşi ia un timp de rugăciune şi post. Mai mult, face apel ca toţi evreii din capitală să i se alăture. Aceasta este partea ei, şi a lor, ca popor. Partea lui Dumnezeu este să schimbe hotărârea împăratului Imperiului. Iar deznodământul nu se lasă aşteptat – El Se arată din nou credincios, schimbănd radical situaţia.
Călătoria Misionară de anul acesta ia o nouă formă, ca „pentru o vreme ca aceasta”. Nu mai putem merge la Suceava, dar putem mijloci pentru acest oraş. Nu mai putem sluji oamenilor aşa cum plănuiam, dar putem sta pentru ei pe genunchi. Putem cere Duhului Sfânt să pregătească terenul spiritual, ca atunci când vom ajunge acolo fizic, roadele să fie gata de cules.
Ce va însemna, practic? Un program zilnic, alcătuit din două puncte principale: sesiuni plenare şi rugăciune. În prima parte a zilei, ne vom întâlni pe platforme online pentru a ne uni în rugăciune, în special pentru oraşul Suceava. Seara, vorbitori inspiraţi ne vor deschide Cuvântul pentru a (re)descoperi principiile mijlocirii.
Te invităm să ni te alături în această călătorie – poate că este diferită, dar credem că va fi (cel puţin) la fel de binecuvântată!
* Informaţiile suplimentare (vorbitori, modalitatea în care vom păstra legătura pentru rugăciune etc.) vor fi postate pe pagina de facebook Impact România, în evenimentul denumit “Pentru o vreme ca aceasta//Impact 2020” şi aici pe site.
** Acesta este primul pas, care va fi urmat de o Călătorie Misionară în Suceava, în forma cunoscută şi anunţată anterior, despre care vom reveni cu detalii de îndată ce lucrurile îşi vor relua cursul obişnuit.