Congres A Thinking Generation – Cernica 2018

Home / Evenimente trecute / Congres A Thinking Generation – Cernica 2018

 

2017 – 2018 A Praying Generation/ 2018 – 2019 A Thinking Generation/ 2019 – 2020 (Re)Moving Generations

„Lucrarea adevăratei educații este aceea de a-i antrena pe tineri să gândească ei înșiși.” Ed. 17.2

Prin Inspirație, Dumnezeu a declarat în nenumărate ocazii că lucrarea va fi încheiată prin împlinirea unor planuri inteligente și că în dreptul fiecărui om este lăsată o lucrare specifică.

Te invităm alături de noi pentru a descoperi etapa ce decurge din rugăciune și pe care Dumnezeu o consideră esențială în procesul de înțelegere a acestui plan și, astfel, de refacere al omenirii.

 

VORBITORI ŞI SEMINARE

David Kim

“Cartea mea de vizită spune că sunt un director executiv, dar eu sunt în realitate un „lucrător biblic” și Dumnezeu se folosește de compania mea pentru a-mi oferi un salariu.Nu a fost întotdeauna așa. Chiar dacă sunt a patra generație de adventiști de ziua a șaptea, inima mea nu a fost convertită până acum zece ani.

Citeşte mai mult

Serghei Costaş

În 2004 a fost instruit la Școala Misionară Medicală din Moldova. Ca urmare a instruirii primite în domeniul Teologiei și al Profețiilor Biblice, și-a petrecut următorii ani din viață lucrând în câmpul misionar. Experiențele s-au adunat într-un număr bogat, organizând campanii evanghelistice și instruiri medicale pentru pastori și membri laici.

Citeşte mai mult

 

Jasper Iturriaga

Jasper a tânjit să lucreze pentru Hristos, după ce a supravieţuit unei tumori pe creier când era adolescent. După ce şi-a luat licenţa în Teologie (Filipine), a slujit ca evanghelist AFCOE şi pastor în Indonezia pentru câţiva ani. În timp ce lucra, Dumnezeu i-a dat dorința de a folosi mijloacele media pentru a contribui la înaintarea Evangheliei. 

Citeşte mai mult

 

Alin Ionescu

Arhitect de profesie dar pasionat de lucrarea de tineret, a descoperit că într-o viață de om se pot construi nu numai locuințe și clădiri dar că poți contribui la rezidirea Chipului lui Dumnezeu în tine și în ceilalți.

Citeşte mai mult

 

Romică Sîrbu

Romica Sîrbu este pastor. Pe lângă masterul în religie (Universitatea Andrews), are un master în leadership educaţional şi unul în relaţii de familie (ambele la Universitatea Montemorellos). Actualmente urmează Școala de psihoterapie cognitiv-comportamentală din Cluj-Napoca.

Citeşte mai mult

 

Daniel Chirileanu

“Dacă te-ai trezit acolo unde eu am văzut întâia oară lumina și dacă te uiți pe o imagine de acolo îți dai seama că nu puteam să nu spun cumva ori să visez acolo ca mereu acasă. M-am născut în Bucovina, la granița dintre Moldova, Ardeal și Maramureș.

Citeşte mai mult

 

Diana şi Liviu Gava

La 19 ani amândoi au trecut prin aceeași experiență care le-a schimbat radical viața: Namibia, Africa. Acest loc i-a adus și i-a păstrat împreună. “Credem că lucrarea se va sfârși cu lucrarea unei armate energice de tineri misionari, bine ancorați în Cuvânt, posesori ai propriilor experiențe cu Dumnezeu.”

Citeşte mai mult

 

Sandor Sükösd

Cunoscut ca manager al unei dezvoltate firme de comerț cu legume – fructe, Sandor a avut întotdeauna dorința de a susține planul lui Dumnezeu de încheiere a lucrării realizând aceasta prin sprijinul financiar oferit unor diverse și multiple proiecte

Citeşte mai mult

 

Godfrey Ngirishi

Originar din Zimbabwe, evanghelistul Godfrey Ngirishi este soț și tată a cinci copii. A venit în România pentru a urma cursurile Școlii Misionare Medicale Herghelia. A rămas aici la chemareaa lui Dumnezeu de a împărtăși Cuvântul Său în comunitățile din întreaga țară.

Citeşte mai mult

 

CLICK AICI PENTRU PROGRAM

 

CAZARE & MESE

 

Opțiuni cazare:

  • Campusul Institutului Teologic Adventist Cernica – locuri epuizate
  • Hoteluri – rezervarea se va face pe cont propriu, click aici pentru lista

 

Opțiuni mese

Pachet complet: 130 RON/ toată perioada

Pachet personalizat: posibilitatea alegerii meselor pe care le doriți (în momentul completării formularului de înscriere)

Masa va fi servită de către toți participanții la cantina Institutului Adventist. Meniul este vegan.

 

Taxă participare – 50 RON

Include costurile de program și de desfășurare a acestuia. Va fi achitată de către fiecare persoană care participă, indiferent de opțiunile de cazare și mese.

Programul evenimentului se va desfășura în campusul Institutului Adventist din Cernica, București.

 

CUM AJUNGI

Dacă ai nevoie de informaţii suplimentare pentru a ajunge la Universitatea Adventus le găsești aici.

Dacă te-ai hotărât să fii anul acesta alături de noi la comgresul A Thinking Generation te aşteptăm să te înscrii prin formularul de mai jos.

 

 PARTENERI

              

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.