Adunare de corturi 21-28 iulie, Berivoi

Acasă / Evenimente viitoare / Adunare de corturi 21-28 iulie, Berivoi

„Întrunirile bisericii, cum ar fi adunările de tabără […] reprezintă ocaziile indicate de Dumnezeu în vederea revărsării ploii timpurii și a celei târzii.” {EUZ 188.1} „Ar fi bine ca poporul lui Dumnezeu din zilele noastre să aibă o sărbătoare a corturilor – o fericită amintire a binecuvântărilor lui Dumnezeu faţă de ei.” {PP 540.6}

Ți-ai dori să-L cunoști mai bine pe Dumnezeu și dragostea Lui? Simți nevoia unei legături mai strânse cu El? Ai vrea ca viața ta să cunoastă o transformare în bine?

Dacă răspunsul este da, atunci Domnul va împlini această dorință a inimii tale la Adunarea de Corturi, pentru că El a promis că “va veni la sărbătoare, va fi prezent şi va face pentru voi ceea ce voi aveţi cea mai mare nevoie să fie făcut.” {2M 600.2}, și “prin strângerea lor laolaltă la serviciul sfânt, ei (poporul Domnului) urmau să fie legaţi mai strâns de Dumnezeu şi unul de altul.” {6M 39.3}

Eveniment aflat deja la a 8-a ediţie – Adunarea de corturi IMPACT 2024, este ocazia în care să te detașezi de preocupările vieţii cotidiene şi să dedici un timp apropierii de Dumnezeu, într-un cadru natural alături de alți tineri care împărtășesc aceleași căutări și dorințe.

Vei regăsi (sau vei experimenta pentru prima dată) activităţile specifice unei adunări de corturi IMPACT:
* prezentări pe teme de interes pentru tineri;
* grupe de părtăşie şi studiu biblic aprofundat;
* drumeţii şi plimbări în natură;
* timp de rugăciune;
* ocazii de laudă şi închinare prin muzică;
* ateliere practice.

Ne dorim ca aceste întâlniri să formeze cadrul potrivit prin care Duhul Sfânt să readucă frumusețea comuniunii cu Dumnezeu, natura și oamenii. An de an am văzut cum Domnul a condus și a ajutat, am văzut cum El a lucrat și a binecuvântat aceste întâlniri, astfel că multe vieți au fost atinse de Duhul lui Dumnezeu și transformate de puterea Lui. Ne dorim ca la acest eveniment să-L cunoști pe El „Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii.” {Isaia 9:6} și plecând de la acest eveniment să fii reînviorat, reînsuflețit și cu un nou suflu spiritual, plin de bucuria Domnului în inima ta.

De aceea, te încurajăm să participi împreună cu familia! Te asigurăm că activităţile vor fi pregătite având în vedere toate categoriile de vârstă.

Te așteptăm!