Adunare de corturi Săcuieu 28 iulie – 4 august 2019

Acasă / Evenimente viitoare / Adunare de corturi Săcuieu 28 iulie – 4 august 2019

 

 

Prezentări pe teme diferite, instruire practică prin seminare, grupe mici pentru a experimenta părtăşia şi rugăciunea, activităţi pentru copii, plimbări în natură sau drumeţii de o zi, muzică de calitate, prezentarea posibilităţilor de implicare în proiecte misionare, o atmosferă de închinare şi laudă.
Pe toate acestea le vei regăsi şi anul acesta, la Adunarea de corturi IMPACT.

Ne dorim să avem parte de o reeditare a Sărbătorii Corturilor, prin experimentarea comuniunii cu Creatorul, netulburată de stresul vieţii cotidiene. Locaţia aleasă, munţii Apuseni, va fi mijlocul prin care vom fi aduşi mai aproape de Dumnezeu şi unii de alții.

Evenimentul se adresează și familiilor, ca împlinire a făgăduinţei că “inima părinţilor va fi întoarsă spre copii şi a copiilor spre părinţi”. De aceea, activităţile vor fi diferite, în funcție de categoria de vârstă.

 

VORBITORI ŞI SEMINARE

Joakim Hjortland

Joakim este un tânăr de 29 de ani din Scandinavia, co-fondator al IMPACT și ASI Scandinavia și autor al cărții „A Prophet for This Generation”.  În adolescență a fost jucător de fotbal profesionst. În prezent, este un misionar plin de pasiune, studiază Teologia și își termină practica de electrician.

Citeşte mai mult

Pentru mai multe informaţii despre vorbitori, prezentări, drumeţii şi celelalte activităţi, urmărește pagina noastră de Facebook Impact Romania și acest site.

Dacă te-ai hotărât să fii anul acesta alături de noi la cea de-a treia ediţie a Adunărilor de Corturi IMPACT, aşteptăm să te înscrii prin formularul de mai jos.

Va rugăm să înscrieţi copiii cu vârsta peste 3 ani prin formular de înscriere individual.

 

 

Language