Adunare de corturi Săcuieu 28 iulie – 4 august 2019

Acasă / Evenimente viitoare / Adunare de corturi Săcuieu 28 iulie – 4 august 2019

 

 

Prezentări pe teme diferite, instruire practică prin seminare, grupe mici pentru a experimenta părtăşia şi rugăciunea, activităţi pentru copii, plimbări în natură sau drumeţii de o zi, muzică de calitate, prezentarea posibilităţilor de implicare în proiecte misionare, o atmosferă de închinare şi laudă.
Pe toate acestea le vei regăsi şi anul acesta, la Adunarea de corturi IMPACT.

Ne dorim să avem parte de o reeditare a Sărbătorii Corturilor, prin experimentarea comuniunii cu Creatorul, netulburată de stresul vieţii cotidiene. Locaţia aleasă, munţii Apuseni, va fi mijlocul prin care vom fi aduşi mai aproape de Dumnezeu şi unii de alții.

Evenimentul se adresează și familiilor, ca împlinire a făgăduinţei că “inima părinţilor va fi întoarsă spre copii şi a copiilor spre părinţi”. De aceea, activităţile vor fi diferite, în funcție de categoria de vârstă.

 

VORBITORI ŞI SEMINARE

Joakim Hjortland

Joakim este un tânăr de 29 de ani din Scandinavia, co-fondator al IMPACT și ASI Scandinavia și autor al cărții „A Prophet for This Generation”. În adolescență a fost jucător de fotbal profesionst. În prezent, este un misionar plin de pasiune, studiază Teologia și își termină practica de electrician.

Citeşte mai mult

 

Randy Siebold

Randy Siebold este vorbitorul principal din acest an la Adunarea de Corturi. Randy și Brenda Siebold sunt părinți a cinci copii și locuiesc în Statele Unite, unde el activează ca profesor la Universitatea Andrews. A fost rector și director al departamentului de educație la Institutul Weimar.

Citeşte mai mult

 

Brenda Siebold

Soţia lui Randy Siebold, Brenda, va susţine de asemenea seminare la Adunarea de corturi de anul aceasta. Brenda Siebold este mamă a cinci copii. Ea va termina în curând cursurile de licenţă în Psihologie, cu specializarea în Consiliere creştină.

Citeşte mai mult

 

 

Gabriel Maurer

După ce a studiat în Germania și Anglia, Gabriel Maurer a început activitatea profesională în apropiere de Stuttgart. Șase ani mai târziu a fost numit profesor de religie și de teologie la Darmstadt. După încă șase ani, s-a mutat cu familia sa în Elveția, la Berna. 

Citeşte mai mult 

 

 

Gelu Poenariu

Alături de noi, la deschiderea Sabatului, îl vom avea pe Ioan Gelu Poenariu, directorul de tineret al Uniunii Bisericii Adventiste Române. Cuvintele Domnului Hristos din Evanghelia după Matei: “Toată puterea mi-a fost dată în cer și pe pământ” vor fi punctul de plecare pentru ce ne va împărtăși.

Citeşte mai mult

 

Nimrod Malinaş

Împreuna cu soția mea, Larisa și bebelușul nostru Asher-Robert locuim în Vorarlberg, Austria. Lucrez ca manager la o firma din domeniul construcțiilor, însa am o pasiune pentru Cuvantul lui Dumnezeu, pe care încerc să-l implementez zilnic la locul de muncă.

Citeşte mai mult

 

CAZARE

Cazarea la Adunarea de corturi se va putea face la cortul/rulota personală sau la una dintre pensiunile din apropiere, caz în care fiecare participant se va ocupa de rezervarea camerei la pensiunea dorită. Vă poate fi de ajutor urmatoarea lista de pensiuni.

 

CUM AJUNGI

Dacă ai nevoie de informaţii suplimentare pentru a ajunge în tabara Impact le găsești aici.

 

Pentru mai multe informaţii despre vorbitori, prezentări, drumeţii şi celelalte activităţi, urmărește pagina noastră de Facebook Impact Romania și acest site.