Călătoria Misionară Prin puterea Crucii 5-12 mai 2024, Drobeta-Turnu Severin

Acasă / Evenimente viitoare / Călătoria Misionară Prin puterea Crucii 5-12 mai 2024, Drobeta-Turnu Severin

În căutarea sensului și a biruinței în viața noastră, adesea ne confruntăm cu limitele propriilor noastre eforturi. Ne străduim, ne luptăm, dar descoperim că suntem încă legați de lanțurile propriilor slăbiciuni. Ne propunem chiar să ne implicăm mai mult pentru Domnul, dar, chiar și atunci, simțim că nu suntem eficienți și că rezultatele par să nu apară niciodată.

????️“Prin Puterea Crucii” este steagul speranței care ne reamintește că nu suntem singuri în această călătorie. Este recunoașterea că, indiferent cât de mult ne-am strădui, adevărata biruință și libertate vin doar prin sacrificiul lui Isus pe cruce și prin puterea Lui.

Te invităm la Călătoria Misionară de anul acesta să ne unim forțele nu doar pentru slujire, ci pentru a ne uni în rugăciune pentru o transformare profundă, personală și colectivă.

În acest eveniment, vom explora cum puterea crucii ne eliberează de presiunea de a performa și ne permite să acționăm dintr-un loc de pace și acceptare. Ne vom reaminti cum să ne lăsăm conduși de puterea dragostei lui Isus care a cucerit lumea si cum să ne însușim victoria Lui și în dreptul nostru.

???? Călătoria Misionară este o invitație de a:

•⁠ ⁠Ne implica în proiecte misionare care să aducă lumină și speranță atât celor din jur cât și nouă;
•⁠ ⁠Primi inspirație și instruire de la cei care au experimentat adesea puterea crucii în viața lor;
•⁠ ⁠Ne ruga și studia împreună, descoperind adâncimile iubirii lui Hristos;
•⁠ ⁠Petrece timp în grupe mici, cultivând relații și îmbogățindu-ne reciproc din experiențele fiecăruia.

“Prin Puterea Crucii” este mai mult decât o temă – este o călătorie de redescoperire a identității noastre în Hristos, o călătorie care ne invită să trăim cu adevărat liberi!

???? Rezervă-ți acum programul și urmărește pagina evenimentului pentru a afla mai multe informații!

Abia așteptăm să ne vedem acolo!