Călătorie Misionară Suceava 2-9 mai

Home / Evenimente viitoare / Călătorie Misionară Suceava 2-9 mai

O nouă călătorie misionară IMPACT. O nouă chemare de a cuceri un nou teritoriu. “Mergeți să luați în stăpânire țara pe care v-a dat-o Domnul Dumnezeul părinților voștri.” (Iosua 18:3) – este porunca primită ca făgăduință de către poporul Israel, a cărei împlinire ne-o dorim și astăzi.

Dar, Doamne, cum? Cum se cuceresc teritoriile? Cum se obțin biruințele astăzi? Zidurile parcă nu mai cad la un simplu sunet de trâmbiță. Dacă făgăduința e sigură, de ce răspunsul lipsește atât de des?

Mânați de aceeași convingere, însuflețiți de același entuziasm, simțind parcă de pe-acum gustul victoriei făgăduite prin Cuvântul Întrupat, dar cu inimile smerite de emoția propriei neputințe și-a atâtor încercări eșuate, lipsite de putere, te invităm la Suceava pentru a primi, împreună, înțelegerea principiilor după care se obțin victoriile.

Poporul Israel a urmat un plan pentru cucerirea teritoriilor fizice (vezi Iosua 18:4-9). În aceeași măsură, pentru câștigarea teritoriilor spirituale există un plan și niște legi, care, o dată înțelese, îi oferă dreptul lui Dumnezeu ca, în Marea Luptă, și astăzi să pună la pământ ziduri, prin cele mai neobișnuite căi. Hai să le aflăm împreună. Ce mai aștepți?

La eveniment vei avea parte de:

  • Plenuri inspiratoare
  • Rugăciune unită
  • Implicare în slujire
  • Grupe mici
  • Părtășie

Costuri: Masă – acoperită integral de biserica locală.

Cazare: 175 RON/ toată perioada.

Fiind un eveniment cu locuri limitate, înscrierea se va face prin formularul de mai jos, iar participarea va fi validată prin achitarea costurilor.

*Dacă din diferite motive nu vei reuși să depui banii in timp util, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi împreună o soluție.

VORBITORI

 

La Călătoria Misionară de anul acesta îl vom avea alături de noi, ca vorbitor, pe fratele George Pârlitu, membru al Comitetului Uniunii.

Născut în județul Constanța, de 22 de ani se bucură de viață lângă soția sa, Doinița. Domnul i-a binecuvântat cu doi copii: Robert, în vârstă de 20 de ani și Teodora, de 12. Mersul pe jos se numără printre activitățile sale preferate, alături de momente de meditație și aprofundarea pasajelor din Sfânta Scriptură. Iubește natura, dar ceea ce este cel mai aproape de inima sa și ceea ce îi aduce împlinire sunt relațiile cu oamenii.

 

 

Din pasiune pentru tineri, s-a implicat de-a lungul timpului în diferite și diverse proiecte de tineret, de cele mai multe ori, însă, din umbră. Spiritul practic îmbinat cu creativitatea face ca activitățile cărora le spune da, să nu fie doar posibile, ci și frumoase.

În prezent face lucrul acesta încărcat cu o și mai mare responsabilitate, fiind directorul de tineret al Conferinței Moldova. Dorin Cristea este unul dintre invitații pe care îi veți regăsi la Călătoria Misionară IMPACT Suceava.

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.