Congres Dumbrava 27 dec 2023 – 1 ian 2024

Home / Evenimente viitoare / Congres Dumbrava 27 dec 2023 – 1 ian 2024

La Congresul de anul acesta, vrem să ne întoarcerea la ceea ce a stat la baza acestei mișcări de tineret. IMPACT a fost și este despre acea „armată de lucrători, formată din tinerii noștri” care va „duce Evanghelia lumii în această generație”.

Dar ne punem întrebarea – CUM? Cum se poate încheia lucrarea? Cum se va forma această armată de tineri?

Răspunsul ne-a fost lăsat prin inspirație: „Hristos, și El răstignit – vorbiți despre aceasta, rugați-vă despre aceasta, cântați despre aceasta și va zdrobi și câștiga inimi.” – 6M 67.1

Toate se vor face atunci când Îl vom așeza pe Hristos, și El răstignit în locul care I se cuvine: în centrul vieții noastre personale, în centrul lucrării, dar și în centrul a ceea ce suntem, ca mișcare de tineret.

Ne întoarcem la cruce, pentru că doar acolo putem experimenta (re)convertirea. Acela este locul unde găsim putere pentru sufletele noastre slabe, acolo privim slava lui Dumnezeu descoperită în jertfa supremă și tot acolo primim biruința asupra păcatului care ne despărțea de inima Sa.

Putem să ne continuăm drumul, doar după ce trecem pe la cruce. Iar aceasta este o experiență de care avem nevoie din nou și din nou.

Evanghelia este însușită și dată mai departe doar prin cruce. Evanghelia nu e despre fapte, merite, proiecte misionare, ci despre Hristos – și El răstignit! (1 Corinteni 2:2)

Hristos în tine. Hristos în familia ta. Hristos în biserică. Hristos în toată lumea… în această generație!

Cu ocazia Congresului aniversar IMPACT România, vrem să ne întoarcem împreună la cruce. Pentru că mișcarea IMPACT ne include pe mine și pe tine, acei tineri care vor face din Hristos și crucea Sa puterea, slava și biruința lor.

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.