Adunare de corturi Săcuieu 2018

Home / Evenimente viitoare nu / Adunare de corturi Săcuieu 2018

IMPACT Romania te invită să fii parte a experienţei celei de-a doua ediţii a Adunărilor de Corturi IMPACT.

În perioada 19 – 29 iulie 2018, pe Valea Săcuieu, judeţul Cluj, te așteptăm cu prezentări pe teme diverse, ateliere practice, drumeții sau vizitarea unor obiective turistice, posibilitatea de a crea relații pe termen lung prin intermediul grupelor mici formate, ș.a.

Fie că ești singur sau împreună cu familia, întâlnirile sunt concepute să răspundă diferitelor categorii de vârstă. Iar pe cei mici, îi vom întâmpina cu activități specifice vârstei.

Ne dorim să fie o sărbătoare a bucuriei, a familiei, un cadru în care Duhul Sfânt să fie prezent, readucând frumusețea comuniunii cu Dumnezeu, natura și oamenii.

 

VORBITORI ŞI SEMINARE

John and Pamela Dysinger

În anul 1997, Dumnezeu i-a îndrumat pe John și Pamela Dysinger să renunțe la cariera de profesori și să înceapă un nou capitol, alături de El. Pas cu pas, El i-a condus spre înființarea Fermei Bountiful Blessings și spre creșterea și educarea celor cinci copii într-un cadru de disciplină riguroasă oferit de mediul agrar.

Citeşte mai mult

Jasper Iturriaga

Jasper a tânjit să lucreze pentru Hristos, după ce a supravieţuit unei tumori pe creier când era adolescent. După ce şi-a luat licenţa în Teologie (Filipine), a slujit ca evanghelist AFCOE şi pastor în Indonezia pentru câţiva ani. În timp ce lucra, Dumnezeu i-a dat dorința de a folosi mijloacele media pentru a contribui la înaintarea Evangheliei. 

Citeşte mai mult

Ioan Stinghe

A fost director de departamente în cadrul Conferinței Banat timp de 16 ani. Este preocupat de cercetarea în domeniul creșterii spirituale, a misiunii și trezirilor spirituale. Susține cursuri, seminare și ateliere la diferite conferințe, convenții și tabere.  În prezent este doctorand la U.B.B., Cluj-Napoca în domeniul teologiei practice.

Citeşte mai mult

Daiana Knobloch

Daiana Knobloch a căutat mereu să înțeleagă în profunzime răspunsurile la multele întrebări din mintea ei. Pasionată de natură, a aflat mai mult despre cum funcționează lumea vie, mai ales plantele și corpul uman, ca studentă a Facultății de Farmacie. În prezent, se consideră privilegiată să aibă ca preocupare principală familia ei.

Citeşte mai mult

Veaceslav Coșcodan

Veaceslav Coșcodan lucrează cu dăruire pentru oameni. Este din Republica Moldova și acolo a activat ca director de sănătate și a păstorit o biserică în cadrul uniunii adventiste, a fost coordonator al unei clinici de sănătate din cadrul bisericii și a finalizat cursurile de medicină în specializarea chirurgie pediatrică.

Citeşte mai mult

Serghei Costaş

În 2004 a fost instruit la Școala Misionară Medicală din Moldova. Ca urmare a instruirii primite în domeniul Teologiei și al Profețiilor Biblice, și-a petrecut următorii ani din viață lucrând în câmpul misionar. Experiențele s-au adunat într-un număr bogat, organizând campanii evanghelistice și instruiri medicale pentru pastori și membri laici.

Citeşte mai mult

 

CLICK AICI PENTRU PROGRAM

 

ALTE VARIANTE DE CAZARE

Dacă din diferite motive cazarea în camping nu reprezintă o variantă pentru dumneavostră, puteți opta pentru cazarea la una din pensiunile aflate în apropierea taberei. Vă punem la dispoziție o listă cu pensiunile aflate în zonă, însă rezervarea la pensiune se va face individual.

 

CUM AJUNGI

Dacă ai nevoie de informaţii suplimentare pentru a ajunge în tabara Impact le găsești aici.

 

PERSOANE DE CONTACT

Hermina Putureanu – 0766 358 609

Iulia Gheorghinoiu – 0758 310 622

 

Dacă te-ai hotărât să fii anul acesta alături de noi la cea de-a doua ediţie a Adunărilor de Corturi IMPACT te aşteptăm să te înscrii prin formularul de mai jos.

Va rugăm să înscrieţi copiii cu vârsta peste 3 ani prin formular de înscriere individual.

 

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.