ADUNAREA DE CORTURI IMPACT ROMÂNIA

ADUNAREA DE CORTURI IMPACT ROMÂNIA

“Ar fi bine ca poporul lui Dumnezeu din zilele noastre să aibă o sărbătoare
a corturilor — o fericită amintire a binecuvântărilor lui Dumnezeu faţă de ei.
După cum copiii lui Israel sărbătoreau eliberarea lucrată de Dumnezeu
pentru părinţii lor şi se gândeau la minunata ocrotire în timpul călătoriilor
lor după ieşirea din Egipt, tot astfel şi noi să fim recunoscători şi să ne reamintim
de diversele căi pe care El le-a deschis pentru a ne scoate din lume
şi din întunericul rătăcirii, la lumina preţioasă a harului şi adevărului Său.”
Ellen White, Patriarhi si Profeți, pag. 540

 

Anul acesta IMPACT România te invită la o întâlnire cu lucruri vechi și noi. Spunem vechi deoarece vei regăsi elemente comune evenimentelor trecute: invitați din țară și din afara ei, mesaje prin care sperăm să răspundem căutărilor tale profunde, muzică de calitate și unire în rugăciune. Spunem noi deoarece, în dorința de a reedita Sărbătoare Corturilor, varianta principală de cazare va fi cortul sau rulota (există, însă, și posibilitatea cazării la pensiunile din împrejurimi). Locația aleasă, în munții Apuseni, ne așteaptă cu puncte turistice precum: Arborele Sequoia, vârful Vlădeasa, cascada Vălul Miresei, ș.a.

Toate acestea, îmbinate și așezate împreună, din dorința de a gusta Cerul încă de aici, cu aceeași tânjire: de a deveni generația care va încheia lucrarea!

INVITAȚIE TED WILSON

DETALII ADUNARE DE CORTURI 2017

UNDE? Săcuieu, Valea Bologa, județul Cluj
CÂND? 23-30 iulie 2017
CÂT? Ai de ales dintre cele 3 pachete disponibile:

PACHET A – 210 lei

taxa de participare și costul
meselor: 3 mese/zi,
pentru întreaga perioadă

PACHET B – 75 lei

taxa de participare și costul
meselor: 3 mese/zi, pentru weekend,
de vineri seara până duminică

PACHET C – 140 lei

costul meselor
pentru toată perioada –
pentru cei cazați la pensiuni

PROGRAM

Programul din intervalul  23-30 iulie 2017 al adunarii de corturi IMPACT 2017 poate fi descărcat de AICI.

Având în vedere că întâlnirea din acest an va fi la corturi, următoarele lucruri vă vor fi necesare pe toată durata taberei:
Biblia
Veselă: farfurie întinsă, bol, cană și tacâmuri (furculiță, lingură, linguriță și cuțit)
Obiecte de vestimentație potrivită vremii de munte: șapcă/pălărie de soare, pelerină de ploaie, haine mai groase (hanorac, geacă, pulovăr)
Încălțăminte potrivită pentru drumeții, ideal bocanci
Alte obiecte necesare: lanternă, izolator/saltea de camping, sac de dormit, folie pentru cort (în caz de precipitații), rucsac pentru traseul de o zi, sticlă pentru apă.

De asemenea, pentru o bună desfășurăre a taberei și spre slava lui Hristos,
te rugăm să consulți și Regulamentul Impact pe care te îndemnăm să îl iei în considerare pe toată durata taberei.

PREZENTĂRI & PREZENTATORI

Dr. Horst Müeller va prezenta seminarul  “Cunoștința care lipsește pentru încheierea lucrării” în care tratează legătură strânsă între fizic și psihic, între religie și viața practică.

Ioan Stinghe va prezenta un seminar numit “Trezire, Viziune, Misiune” – oferind posibilitatea participanților de a-și găsi locul, rolul în lucrarea de slujire prin testul de daruri spirituale.

Gabriel Maurer va vorbi despre Daniel și identitatea adventistă.

Konrad Szallos-Farkas va prezenta seminarul “Opiu, alcool și “lăsatul de sânge”: Istoria Medicinei și Ellen White”.

Alex Niculăescu va susține următoarele prezentări plenare:“Față în față cu întunericul”, “Răspunsul lui Dumnezeu: sfârșitul sclaviei”, “Dator sau moștenitor? ”, “Nu era nici un om” și “Un luptător știe cui îi aparține”.

Noel Chitate va susține seria de seminare cu numele”Descoperirea adevărului prezent”, care conține următoarele teme: “Definirea adevărului prezent”, “Șapte scrisori din Sanctuar”, “Zilele vocii celui de-al șaptelea înger” și “Cele două semne”.

Ștefan Bărbuceanu ne va vorbi despre cum să ne implicăm în evanghelizare ”aici” și ”acum”.

Portik Zoltán va prezenta seminarul cu numele “De ce să ieșim din orașe și cum să trăim la munte (sau la țară)?” Seminarul va aborda două teme principale: în primul rând pregătirea personală din punct de vedere informațional și practic și în al doilea rând pregătirea familiei în vederea traiului la munte.

Dr. Horst Müeller

Germania

Născut în Sighișoara, România, dar stabilit în Germania de 33 de ani, unde în prezent profesează ca medic specialist ORL, dr. Horst Müeller a călătorit în multe țări susținând conferințe și oferind consiliere.

De mai bine de un deceniu, studiile sale s-au concentrat pe înțelegerea funcțiilor ființei umane, pentru a cunoaște procesul care duce la boală, oferind atenție în mod special înțelegerii relației dintre fizic și psihic.

Ioan Stinghe

România

A fost director de departamente în cadrul Conferinței Banat timp de 16 ani. Este preocupat de cercetarea în domeniul creșterii spirituale, a misiunii și trezirilor spirituale. Susține cursuri, seminare și ateliere la diferite conferințe, convenții și tabere.

În prezent este doctorand la U.B.B., Cluj-Napoca în domeniul teologiei practice și mentor al mișcării de tineret IMPACT România.

Gabriel Maurer

Elvetia

După ce a studiat în Germania și Anglia, Gabriel Maurer a început activitatea profesională în apropiere de Stuttgart. Șase ani mai târziu a fost numit profesor de religie și de teologie la Darmstadt. După încă șase ani, s-a mutat cu familia sa în Elveția, la Berna. Acolo a lucrat aproape două decenii în cadrul Diviziunii Euro-Africa și apoi ca membru al consiliului Biroului Regional Inter-european al Conferinței Generale.

Din 2016 este implicat în activitatea ADRA Elvetia, dorindu-și să facă Evanghelia relevantă pentru societatea contemporană. Încă de la începutul mișcării IMPACT a fost sfătuitor și susținător al acesteia, oferind ajutor în diverse situații.

Konrad Szallos-Farkas

România

S-a născut în Tîrgu Mureș, dar a crescut mulți ani în Marea Britanie, limba engleză devenindu-i astfel prima limbă. A avut șansa să trăiască și să lucreze în Japonia și Palau, o țară mică din Oceanul Pacific. S-a întors în România în 2009, unde a început studiile universitare.

A absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică în 2012, iar în același an a început Facultatea de Medicină unde, în prezent, este student în anul 5. Este pasionat de nutriție, dar și de descoperirea adevărului în orice domeniu, de a-l trăi și de a-l prezenta și altor persoane.

Alex Niculăescu

SUA

Deși născut și crescut în SUA, pentru Alex, România nu e o țară străină, iar părinții au avut grijă ca limba română să nu îi rămână necunoscută. Trăiește în Michigan împreună cu soția sa, Christiane și fiica lor, Alice, dar poate numi trecerea prin România o vizită acasă datorită originilor puternice din țară.

În ultimii opt ani a lucrat în colaborare cu guvernul și alte diverse organizații împotriva traficului de carne vie și a sclaviei moderne și își dorește să atragă atenția asupra acestor cauze și să facă cunoscute modalitățile de frânare a acestora. Experiența i-a demonstrat că lupta se dă la nivel supranatural și e convins că biruința se poate obține prin rugăciune.

Noel Chitate

Anglia

Sunt căsătorit de 33 de ani și am trei fiice (Noreen, Ruth și Mercy) și un fiu (Timothy sau Tapiwa). Slujesc în Biserica Adventistă de mai bine de 28 de ani ca lucrător laic și ca prezbiter. Pasiunea mea este evanghelizarea și am condus mai multe grupuri de tineri la întâlniri evanghelistice în Africa și în Europa. Îmi place să studiez despre Sanctuar și despre profeții și am publicat câteva cărți în aceste domenii.

Cred că Isus se va întoarce curând pentru a doua oară și că este nevoie să pregătim Biserica și lumea pentru acest eveniment. Îmi doresc ca toți membrii familiei mele să fie implicați în lucrarea de slujire. Cred ca sunt salvat prin credința în Isus și în permanență lucrez împreună cu Duhul Sfânt pentru a avea biruință asupra păcatului.

PARTENERI

3
2

CAZARE&TRANSPORT

Adunarea de corturi va avea loc în Săcuieu, Valea Bologa, județul Cluj.

Cazarea se va face în corturi și rulote. În cazul în care cortul sau rulota nu reprezintă o opțiune de cazare potrivită pentru tine,  click aici pentru lista pensiunilor situate în apropierea taberei. Rezervarea și cazarea se fac individual, de către fiecare persoană interesată. Deoarece tabăra este situată într-o zonă turistică,  iți recomandăm să faci rezervare din timp, astfel încât să poți rezerva o cameră potrivită nevoilor tale.

TRANSPORTUL CU TRENUL:

În cazul în care veți călători cu trenul, vă rugăm să vă cumpărați biletul până în stația Bologa, județul Cluj.

TRANSPORTUL CU AUTOCAR/MICROBUZ:

Dacă veți călători dinspre Cluj Napoca, după Huedin urmează localitatea Bologa. La intersecția spre Bologa – Săcuieu trebuie să coborâți.
Dacă veniți dinspre Oradea, după localitatea Poieni urmează localitatea Bologa. La intersecția spre Bologa-Săcuieu trebuie să coborâți.

TRANSPORTUL CU MAȘINA PERSONALĂ:

Pentru cei care se deplasează dinspre Cluj Napoca

Mergeți pe DN1 dinspre Cluj Napoca spre Oradea,
după Huedin urmează localitatea Bologa.
Luați-o la stânga spre Bologa (DJ103H).

De aici până la tabără mai aveți 17 km. Traversați
localitatea Săcuieu și continuați pe DJ103H până
vedeți indicatorul ”IMPACT”.

Pentru cei care se deplaseză dinspre Oradea

Mergeti pe DN1 dinspre Oradea spre Cluj Napoca,
după localitatea Poieni urmează Bologa.
Mergeti la dreapta spre Bologa (DJ103H).

De aici până la tabără mai aveți 17 km. Traversați
localitatea Săcuieu și continuați pe DJ103H până
vedeți indicatorul ”IMPACT”.

CONTACT

Pentru detalii legate de înscriere, program sau alte informații, nu ezitați să ne contactați:

Iulia Gheorghinoiu: 0758 310 622

Alexandra Gorbănescu: 0742 109 972