Congres 2017 – 2018  “A Praying Generation”

Congres IMPACT Romania 2017 – 2018 “A Praying Generation”

La sfârșit de an, te invităm la primul eveniment din cele trei care vor fi realizate în decursul unui an de zile: CONGRES – CĂLĂTORIE MISIONARĂ – ADUNARE DE CORTURI.

Congresele IMPACT provoacă participanții la o studiere mai profundă a Cuvântului lui Dumnezeu și asigură resurse pentru a-i ajuta să facă acest lucru. Mai mult decât celelalte generații, aceasta din urmă trebuie sa aibă o întelegere clară și de nezdruncinat a ceea ce înseamnă a trăi ultimele scene ale istoriei pământului. Toți creștinii adventiști trebuie să știe cine sunt și ce cred.

De asemenea, poate fi o ocazie de încurajare și inspirație pentru aceia care caută o reînoire a vieții lor, dar și celor care doresc să treacă la un alt nivel al experienței lor cu Hristos.

Workshop-urile, la fel ca și sesiunile plenare, pot fi o deosebită oportunitate de a transmite participanților cât mai multe cunoștințe biblice iar lucrul în echipă, prin intermediul grupelor formate, poate crea oportunități de colaborare cu alți tineri care au o pasiune similară pentru slujire.

Adunati sub titlul A Praying Generation, dăm startul unui concept mai larg,
pe care dorim să îl transmitem prin intermediul următoarelor trei congrese IMPACT:

DETALII CONGRES IMPACT “A PRAYING GENERATION”

UNDE? Institutul Adventist Cernica, București
CÂND? 29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018
CÂT? Ai la dispoziție următoarele variante:

PACHET LTA – 240 lei

Inclus: 3 nopţi, toate mesele (11 mese),
taxă de participare, acces la programul integral
şi materiale necesare
*Nu este inclus transportul, dar se va asigura dacă e nevoie
pentru încă 35 RON (LTA-Cernica şi retur)

Fără cazare – 40 lei

Inclus: taxă de participare, acces la programul integral
şi materiale necesare.
*La cei 40 lei se adăugă mesele alese
(mic dejun – 10 RON; prânz – 15 RON; cina – 10 RON).
Mesele se vor bifa pentru fiecare zi în parte.

PROGRAM

Programul din intervalul  29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018 al congresului IMPACT ROMÂNIA 2017-2018
“A Praying Generation” poate fi descărcat de AICI.

Pentru o bună și plăcută desfășurăre a evenimentului te rugăm să consulți și Regulamentul IMPACT al întâlnirii.

PREZENTĂRI & PREZENTATORI

Jerry și Janet Page vor susține următoarele prezentări plenare: “Nu mai pot accepta obișnuitul”, “Descoperirea finală”, “Dumnezeu nu va irosi durerea ta”,
“Văzând cum Dumnezeu schimbă vieți”, “Omul de care îți place cel mai puțin”, “Secretul unei vieți reușite de creștin” și “Declanșând puterea lui Dumnezeu”.
De asemenea, vor prezenta și doua seminarii  “Rugăciunea și postul” și “Viața de familie”.

Cristina și Felix Jercău vor prezenta seminarul “Muzica între etică și estetică” prin care vor împărtăși experiențe, studii și cunoștințe din domeniul muzicii,
pentru a reafirma standardele asumate de poporul așteptător al revenirii Domnului Isus, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Ionel Bratu va susține următoarele seminarii:  “Turbo-creier. Tehnici pentru creșterea abilităților mentale.”, “Informat sau înșelat? Cum facem diferența
între informația medicală corectă și cea greșită.” și “Îndreptare sau deformare? Extreme în reforma sănătății.”.

Raluca și Roman Ril vor prezenta 4 seminarii cu următoarele titluri: “Curtenie după voia lui Dumnezeu”, “Evanghelia făcută practică”,
“Sângele lui Hristos pus în dreptul vieții mele” și “Relevanța îndreptățirii prin credință în Ziua Ispășirii”.

Emanuel Răducu va prezenta seminarul numit “Planul lui Dumnezeu pentru tine” prin care își propune cu ajutorul Duhului Sfânt, pe baza Bibliei
și a Spiritului Profetic să conștientizeze pe fiecare ascultător de faptul că Dumnezeu are un plan specific cu fiecare dintre noi.

Liviu și Mirela Mihăileanu vor prezenta în cadrul congresului experiența și călătoria personală în lumea adopției și vor vorbi despre activitățile asociației, iar pentru cei care vor să știe mai multe, va fi organizat un seminar despre îngrijirea copiilor cu istoric de traumă (abandon, neglijare, abuz).

Te invităm la Congresul Impact pentru a-L descoperi mai bine pe Dumnezeu, căruia Îi putem spune “Ava, adică Tată”, pentru că “am primit un duh de înfiere”.

Jerry Page

SUA

Jerry Page este secretarul Asociației Pastorale din cadrul Conferinței Generale și este responsabil de toate departamentele asociației, publicațiile și inițiativele globale. Jerry a fost președinte al Conferinței California Centrală și al Conferinței Pennsylvania.

Este căsătorit cu Janet și au doi băieți și trei nepoți. Împreună cu soția sa, Janet, călătoresc ca vorbitori la evenimente de leadership, în întreaga lume.

Janet Page

SUA

Janet Page este sub-secretar al Asociației Pastorale la nivelul Conferinței Generale, și responsabilă a Departamentului de Rugăciune. În perioada în care a fost coordonatoare a Departamentelor de Rugăciune și Misiunea Femeii la Conferințele Pennsylvania și California Centrală din America de Nord, ea a văzut cum Dumnezeu lucrează ca să schimbe vieți într-un mod minunat atunci când poporul Său se unește în rugăciune.

Este deseori invitată ca vorbitor pentru Sabate de consacrare împărtășind subiectul ei preferat – Isus și cum să petreci timp cu El.

Cristina și Felix Jercău

România

Sunt o familie pastorală binecuvântată cu doi copii, Hadasa și Eliab, locuind în prezent la Câmpulung Muscel, județul Argeș. Acolo păstoresc patru biserici și se bucură să slujească înconjurați de peisajele deosebit de frumoase ale acelei zone. Cristina este absolventă a Universității Naționale de Muzică București, specializarea Compoziție, în prezent profesor de teoria muzicii la Liceul de Arte din Craiova și detașată temporar pe catedra de pian la Școala de muzică din Câmpulung Muscel.

Dincolo de dragostea lui Dumnezeu care îi unește, sunt preocupați împreună de trăirea unei vieți după standardele Împărăției lui Dumnezeu în toate domeniile, inclusiv în muzică.

Ionel Bratu

România

Dr. Ionel Bratu este medic specialist cardiolog. Este un om bogat, având ca avere o soție minunată și trei copii. A ales să lucreze în Brăila, gândindu-se că este dator să slujească în primul rând rudelor, prietenilor și oamenilor în mijlocul cărora a crescut. Are prea multe pasiuni pentru a-i fi suficientă această viață.

Îi place să studieze Scriptura și Spiritul Profetic, să petreacă timp cu familia, să aducă alinare bolnavilor, să predea medicină și matematică, să facă agricultură în grădina personală, să citească și să scrie articole pentru revista Viață+Sănătate. Cea mai mare bucurie o are atunci când i se oferă ocazia să vorbească despre Salvatorul său.

Raluca și Roman Ril

Germania

Raluca și Roman sunt o familie tânără care locuiește în sudul Germaniei și se ocupă cu lucrarea misionară medicală. Ei sunt pasionați de cunoașterea lui Dumnezeu și a Cuvântului Său, de un stil de viață simplu și sănătos și își doresc să împărtășească aceste lucruri cu cei din jur.

Dorința lor este ca în oameni să fie restaurat chipul lui Dumnezeu, și lucrează în scopul acesta prin consiliere de sănătate și studii biblice.

Emanuel Răducu

România

Emanuel (Abi) Răducu este căsătorit cu Cornelia (Nelly) și au fost binecuvântați cu un dar de preț, Ioana, fiica lor, de 1 an și 8 luni. Au slujit împreună un timp în cadrul Școlii Misionare de la Herghelia, iar în ultimul an au lucrat în cadrul proiectului misionar de la Amnas.

Dorința lor cea mai mare este să-L cunoască mai adânc pe Dumnezeu, voia Sa cu ei, și prin harul Său să o înfăptuiască spre binecuvântarea lor, a semenilor și spre Slava lui Dumnezeu.

Liviu și Mirela Mihăileanu

România

Liviu și Mirela Mihăileanu sunt o familie credincioasă care, dincolo de poziții și funcții, a ales să Îl slujească pe Dumnezeu și să experimenteze dragostea Lui într-un mod poate puțin neobișnuit. Adopția nu e un cuvânt pe ordinea de zi. Poate pentru că mulți îl asociază cu nereușita de a avea propriul copil sau cu imposibilitatea de a avea grijă de copilul deja născut. Însă adopția spune multe despre Dumnezeu, pentru că vine direct din inima Lui.

Liviu Mihăileanu este cofondator al Asociaţiei “Tzuby’s Kids”, organism autorizat să desfășoare servicii în domeniul adopției interne. Consilier și formator acreditat, Mihăileanu este membru în Consorţiul de Traumă al Alianţei România Fără Orfani (ARFO) şi a deschis în cadrul Asociaţiei “Tzuby’s Kids” o Academie de Training pentru îngrijirea competentă a copiilor cu istoric de traumă

Iana Matei

România

În 2006 a fost declarată „Eroul Anului” de către Departamentul de Stat al SUA. În 2007 a primit „Premiul pentru Abolirea Sclaviei” decernat de Camera Lorzilor din Marea Britanie. Iar în 2010 a primit, din partea revistei „Reader`s Digest”, titlul de Europeanul Anului.

Ce trebuie să faci pentru a fi astfel onorat? După cum ar spune Iana Matei, „Nimic special. Nu prin mine fac lucrurile acestea, ci Dumnezeu este Cel care mă folosește. Lucrăm împreună.”

Povestea Ianei Matei și a organizației Reaching Out Romania este captivantă și cuprinde furie și curaj deopotrivă, precum și o hotărâre puternică de a lupta prin toate mijloacele pentru a salva și reabilita victimele traficului de persoane. Acolo unde oamenii au prejudecăți și se dau înapoi cu dezgust, ea vede un om neiubit, care a suferit abuzuri inimaginabile, care a fost vândut și folosit ca un simplu obiect, dar care însă prin dragoste și acceptare își poate schimba cursul vieții.

Iana Matei și-a dedicat viața acestui scop, iar de la înființarea organizației cel puțin 470 de victime ale traficului de persoane au fost salvate și duc acum o viață normală.

Care este dorința ei? „Pentru cei care se roagă: să facă mijlocire; mai întâi, să se roage să le frângă Dumnezeu inima pentru fetele astea, aşa cum El are inima frântă. Să se roage pentru fetele de pe stradă, să le scoată Dumnezeu de acolo. Dacă ai darul dărniciei, nu contează ca sunt 2 lei, DĂ! – pentru că pui o sămânţă acolo. Poţi, de asemenea, să mergi să vorbeşti cu ele, pentru că le vezi pe stradă. Roagă-te: „Doamne, deschide-mi ochii să pot să văd!”, şi Dumnezeu te va ajuta să vezi!

PARTENERI

2
1

CAZARE&TRANSPORT

Programul evenimentului se va desfășura în campusul Institutului Adventist din Cernica, București.

CAZARE:

Cazarea participanților se va face în două locații, în funcție de pachetul de înscriere ales:
Campusul Institutului Teologic Adventist Cernica: camere cu două sau trei paturi, duș în fiecare cameră.
Campusul Liceului Adventist din București: camere cu 4 paturi, duș pe hol.

Masa va fi servită de către toți participanții la cantina Institutului Adventist.

TRANSPORTUL CU MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN:

Indiferent din ce parte a orașului București pornești, primul pas pe care trebuie să îl faci
este să ajungi la o stație de metrou și să te urci în trenul care circulă în direcția Republica (Magistrala 1 – linia galbenă).
Odată ajuns acolo trebuie să traversezi hipermarketul Cora și să mergi în stația de autobuz/microbuz.
Mijloacele de transport care circulă spre Cernica sunt: 410, 459, 461.

Stația în care trebuie să cobori este “Intrare sat Cernica” (dacă mergi cu autobuzul)
sau Institutul Teologic Adventist (dacă mergi cu microbuzul).

TRANSPORTUL CU MAȘINA PERSONALĂ:

Pentru aceia dintre voi care sunteți cazați la Liceul Teologic, accesați acest LINK  pentru a găsi informații
despre cum puteți ajunge de la liceu la Cernica (locul de desfășurare a Congresului).

Distanță Liceul Teologic Adventist – Cernica: 15 Km.

CONTACT

Pentru detalii legate de înscriere, program sau alte informații, nu ezitați să ne contactați:

Iulia Gheorghinoiu: 0758 310 622

Alexandra Gorbănescu: 0742 109 972