Jasper Iturriaga

Acasă / Jasper Iturriaga

BIOGRAFIE:

Jasper a tânjit să lucreze pentru Hristos, după ce a supravieţuit unei tumori pe creier când era adolescent. După ce şi-a luat licenţa în Teologie (Filipine), a slujit ca evanghelist AFCOE şi pastor în Indonezia pentru câţiva ani. În timp ce lucra, Dumnezeu i-a dat dorința de a folosi mijloacele media pentru a contribui la înaintarea Evangheliei. Răspunzând acestei chemări, a părăsit lucrarea pastorală pentru a se implica doar în evanghelizare prin mass-media. În prezent, lucrează ca director de creaţie în cadrul “Lineage Journey” şi “Revelation of Hope”.

SEMINARE:

Răscumpărând timpul

“În spiritul profetic ni se spune că trăim una dintre cele mai interesante perioade ale istoriei pământului. Marele nostru Preot din Sfânta Sfintelor a Sanctuarului ceresc Îşi sfârşeşte cu credincioşie lucrarea şi este gata să se întoarcă să-Şi ia poporul acasă, dar de ce întârzie? De ce nu e deja aici? Avem o parte de îndeplinit ca popor pentru a grăbi lucrearea Marelui Preot?

În acest seminar, vom aborda lucrarea oamenilor în timp ce aşteaptă ca Marele Preot să-Şi încheie lucrarea în Sfânta Sfintelor din Sanctuarul ceresc.”

Darul profeţiei

“Ni se spune că ‘Ultima înşelăciune a Satanei va fi de a face ca mărturiile Spiritului lui Dumnezeu să nu mai aibă efect.’ Mesaje selectate 1.48 (1890). Vedem că asta are loc de-a lungul lumii şi ne întrebăm cum putem sta adânc înrădăcinaţi şi ne putem încrede în darul profeţiei?

În acest seminar, vor studia importanţa darului profeţiei şi autenticitatea lui Elle G. White, având ca bază Biblia. Vom studia de asemenea metode cu privire la modul de a studia scrierile sorei White în lumina contextului lor, iar la final vom răspunde întrebării ‘Ellen White sau Biblia?'”

Language