Laurence Burn

Acasă / Laurence Burn

// RO:

Laurence este originar din Pietermaritzburg, Africa de Sud, însă, pe când era în clasa a șaptea, s-a mutat in Heidelberg. Simțind o chemare puternică de a intra în lucrare, el a mers în Statele Unite, unde a studiat la Colegiul Weimar din California. Aici și-a pus deoparte un an pentru a le preda liceenilor de la Palau Mission Academy în Micronezia. La absolvirea colegiului, lui Laurence i s-a propus să slujească ca pastor de tineret în biserica Roseville SDA din Sacramento, California. După cateva călătorii misionare, el a întâlnit-o pe cea care avea să-i fie soție și a cerut-o în căsătorie (pentru detalii îl puteți întreba). Cuplul s-a mutat apoi la Universitatea Andrews, unde Laurence s-a înscris la un program de master în divinitate.

În această perioadă a acceptat invitația de a sluji ca pastor asociat în biserica Pioneer Memorial și capelan al Universității Andrews. Șase ani mai târziu, Laurence a fost angajat de Adventist Frontier Missions, unde slujește și în prezent ca Director al programului de instruire. Este un vizionar entuziast, care crede într-o rezolvare de tipul castig-castig a oricărei probleme atunci când Isus este alaturi. A ajutat multe persoane în ceea ce privește gestionarea conflictelor și alte probleme interpersonale. Pasiunea sa de suflet și principiul după care își conduce viața este acela de a face ucenici, urmând îndemnul lui Isus de a investi în oameni. Vorbitor motivațional de excepție, Laurence Burn te va inspira cu entuziasmul și grija sa autentică pentru oameni.

// EN:

Laurence was born in Peitermaritsburg, South Africa. He moved to Heilderberg when he was in Grade 7. Sensing a strong calling to ministry he came to the United States and studied at Weimar College in California. Laurence took a year out of college to teach high school students at Palau Mission Academy in Micronesia. After graduating from Weimar he was asked to be a Youth Pastor at the Roseville SDA church in Sacramento, California. A few mission trips later he met and proposed to his soon-to-be wife Lois (ask him for the details).

After his marriage to Lois, the couple moved to Andrews University, where Laurence enrolled in the Masters of Divinity program. While completing it, he accepted a call to be an associate Pastor at Pioneer Memorial Church as a chaplain for Andrews University. Six years later Laurence was hired by Adventist Frontier Missions where currently he is working as the Training Director. He is an enthusiastic visionary who believes there is a win-win solution for every problem with Jesus as a partner. He has helped many people with conflict management and other interpersonal issues. Discipleship, Jesus’ command to invest in people, is his core passion and the driving principle of his life. A great motivational speaker, he will inspire you all with his enthusiasm and genuine concern.