Randy Siebold

Acasă / Randy Siebold

BIOGRAFIE:

Randy Siebold este vorbitorul principal din acest an la Adunarea de Corturi.
Randy și Brenda Siebold sunt părinți a cinci copii și locuiesc în Statele Unite, unde el activează ca profesor la Universitatea Andrews.
Dr. Siebold a fost rector și director al departamentului de educație la Institutul Weimar și are o bogată experiență în educația adventistă.
Cu o pregătire vastă, fiind licențiat în Inginerie, Educație industrială și Arte și având un doctorat în Tehnologia sistemelor de instruire, Dr. Siebold manifestă un interes deosebit în educația tinerilor și caută ca prin pasiunea, experiența și cunoștințele sale să susțină dezvoltarea adevăratei educații.

Despre plenuri:

“Adevărata educaţie este unul dintre cele mai importante subiecte care pot fi studiate, cu toate acestea pe tot globul majoritatea oamenilor crede într-o educaţie care nu este completă. Cercetările recente din diferite domenii au început să scoată la iveală adevăruri care au fost date cu mult timp în urmă bisericii lui Dumnezeu prin profeţi. Această serie va descoperi trei componente importante ale educaţiei, care încă ne lipsesc.”

PLENURI:

Adevărata educație. Locul
Adevărata educație. Timpul
Adevărata educație. Scopul

Despre seminare:

“Cu toţii îi influenţăm pe ceilalţi. De fapt, a fi lider se defineşte prin a avea influenţă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu ne vedem pe noi înşine ca lideri în acest sens. Cel mai adesea, credem că lideri sunt doar cei care se află în vârful piramidei unei organizaţii. Doar în momentul în care realizăm că suntem cu toţii lideri, putem înţelege ce înseamnă să conduci o organizaţie, chiar una aşa de importantă cum este biserica. Seria de seminare se concentrază pe trei factori care contribuie la ridicarea unor lideri după voia lui Dumnezeu – prornind dinăuntru spre înafară.”

SEMINARE:

Lider pentru tine
Lider pentru oameni
Lider pentru biserica