Sandor Sükösd

Home / Sandor Sükösd

BIOGRAFIE:

Cunoscut ca manager al unei dezvoltate firme de comerț cu legume – fructe, Sandor a avut întotdeauna dorința de a susține planul lui Dumnezeu de încheiere a lucrării realizând aceasta prin sprijinul financiar oferit unor diverse și multiple proiecte. În 2015, însă, în urma citirii cărții Madison – Școala lui Dumnezeu, înțelege clar că Dumnezeu îl cheamă să înceapă o școală având la bază principiile regăsite în carte. În prezent, nu este doar persoana din spate care coordonează aspectele financiare ale școlii cunoscută ca Liceul INTEGRITAS, ci, împreună cu soția sa Alina, și cei 3 copii, au decis să se mute în campusul liceului identificându-se astfel complet cu acest proiect.

SEMINARE:

Urmându-ți chemarea

Copilăria mi-am petrecut-o ca un băiat de cartier, iar circumstanțele m-au forțat să mă descurc muncind încă din perioada adolescenței. Am pornit de la nimic, și deși nu îl percepeam și cunoșteam pe Dumnezeu ca acum, am avut dintotdeauna sentimentul puternic că El este cu mine și mă ajută.

Cum L-am descoperit, cum am ajuns să consider că darul de a administra afaceri e doar talantul meu oferit de către Dumnezeu pentru înaintarea lucrării Sale sunt doar câteva dintre gândurile pe care doresc să le împărtășesc la acest seminar.

Cred că fiecărui om îi este lăsată o lucrare în dreptul său, potrivit darurilor și talentelor cu care a fost înzestrat, iar împlinirea acesteia depinde într-o anumită măsură de hotărârea și determinarea cu care se implică, căci “în orice ramură succesul cere un scop hotărât”.

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.