Loredana Catrinescu

Home / Loredana Catrinescu

PREZENTARE VORBITOR:  

Cunoașterea lui Hristos este cel mai frumos lucru care ar fi putut să mi se întâmple până acum. Îl caut în Cuvânt și în rugă, în natură și trăiri. Și mă copleșește că Se lasă găsit și descoperit. Însă cu fiecare pas înspre El și oameni, îmi rămâne mereu sentimentul că abia am început să-L cunosc, că a rămas atâta neslujire. Dar continui să alerg, știind că odată voi ști cum se iubește desăvârșit, că odată nu va mai fi despre mine, ci numai despre El!

Altfel, mă bucur că pot să lucrez ca medic psihiatru, alături de alți oameni devotați la Centrul de Sănătate Podiș și la noah.cuvinte pentru minte (Facebook și Youtube).

 

DESCRIERE SEMINAR: Pași spre Cuvânt

Până nu demult, aveam nevoie și de alte materiale de studiu care să îmi satisfacă viața spirituală. Parcă cititul Bibliei nu rezona atât de bine cu experiențele mele spirituale. Acum însă sunt îmbogățită și întărită de fiecare Cuvânt care iese din gura Domnului. Diferența a făcut-o studiul verset-cu-verset. La acest seminar vom afla ce pași pot fi făcuți pentru ca Scriptura să fie înțeleasă și aplicată mai bine.

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.