Publicații

Home / Publicații

Departamentul de Publicații IMPACT s-a născut în anul 2013 prin inițiativa unor tineri pasionați de literatură creștină de calitate.  

Misiunea noastră este ca, prin publicații, această generație de tineri să fie inspirată, motivată și echipată pentru a-și înțelege rolul și pentru a-și îndeplini chemarea în familie, biserică și societate.

Prin apariția colecției de cărți IMPACT România la Editura Viață și Sănătate suntem prezenți în librăriile Sola Scriptura din țară, la standul de carte IMPACT al evenimentelor noastre și, de acum, în mediul online.

Dacă ești pasionat să te implici într-unul din domeniile de activitate ale Departamentului Publicații – traducere, corectură, editare și design grafic – te așteptăm să completezi formularul de aici!

Eben-Ezer

Descriere:

John și Pam Dysinger și-au început viața împreună dorind să slujească. Tineri și idealiști, s-au îndreptat spre Kenya cu dorința de a face o diferență în viețile copiilor și tinerilor. Pentru următorii opt ani, sala de clasă a fost centrul de comandă pentru misiunea lor. Apoi a venit chemarea. Asemenea lui Avraam, care a fost chemat să părăsească confortul căminului și să se îndrepte spre o destinație necunoscută, chemarea lor a fost să părăsească siguranța unui loc de muncă și să se avânte într-o ocupație necunoscută. Într-o lume a relațiilor destrămate, John a fost chemat să rămână acasă și să i se alăture lui Pam
în creșterea copiilor.
Cultivarea pământului a fost mijlocul ales de Dumnezeu pentru a uni această familie. Au muncit împreună pentru țeluri comune și au experimentat euforia îndeplinirii unor sarcini aparent imposibile; au trăit împreună fricile și dificultățile generate de „eșec”, precum și limitările financiare ale „sărăciei”.

Preț carte: 30 lei

Sfaturi cu privire la agricultură

Descriere:

Cu 100 de ani înainte ca termenii „organic”, „local” și „sustenabil” să fie la modă, doamna Ellen G. White își îndemna cititorii să se întoarcă la lucratul pământului. În acest volum veți găsi sfaturi pentru părinți, profesori și administratori de școli, lucrători ai Evangheliei și din domeniul medical, fermieri și oricine ar vrea să se apropie mai mult de idealul lui Dumnezeu în ce privește stilul de viață.

Preț carte: 30 lei

Răscumpărare și Împăcare prin Sanctuar

Descriere:

Descoperă remediul pentru păcat printr-o incursiune în Sanctuar și planul lui Dumnezeu de a distruge păcatul fără a-l distruge pe om. Vei afla cât valorezi și faptul că Dumnezeu are nevoie de unul exact ca tine.

Preț carte: 15 lei   |   Preț e-book: 10 lei

O Altă Arcă

Descriere:

O pregătire practică pentru timpul sfârșitului. Ce putem învăța din experiența lui Noe construind corabia originală, din viața lui Enoh și din secretele Cetăților de scăpare pentru a construi o Altă Arcă?

Preț carte: 17 lei   |   Preț e-book: 10 lei

Madison, Școala lui Dumnezeu

Descriere:

În paginile cărții autorii Ira M.Girsh și H.K.Christman ne-au transmis povestea inspiratoare și captivantă a Colegiului Madison, prima instituție de educație adventistă care a câștigat admirația și aprecierea presei publice americane și a diferitelor personalități de marcă din vremea ei.

Preț carte: 15 lei

Studii de educație creștină

Descriere:

O călătorie prin istoria educației adventiste. Ințelegerea educației creștine și a principiilor sale este cheia pentru a revitaliza biserica, căminul și societatea.

Preț carte: 15 lei

close
Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.