Regulament

Acasă / Regulament

1. COMPORTAMENTUL tuturor participanților va fi în conformitate cu principiile Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea și în spiritul întâlnirilor creștine.

2. Considerăm necesarã manifestarea unei CONDUITE creștine în atitudine, vorbire și acțiune fațã de ceilalți participanți, față de organizatori și personalul administrativ.

3. Un spirit de REVERENȚĂ va fi păstrat pe durata întâlnirilor. Vă încurajăm ca încântarea pe care ați dori să o manifestați prin aplauze să fie înlocuite cu afirmații precum “Amin”.

4. PROGRAM – Pentru buna desfășurare a programului vă încurajăm să vă încadrați în programul propus cu privire la orele pentru mese, somn cât și pentru restul activităților.

5. ÎMBRĂCĂMINTEA participanților va reflecta principiile decenței, modestiei și simplității creștine, conferind demnitate pe tot parcursul întâlnirii. Datorită specificului întâlnirii, vă încurajăm ca îmbrăcămintea să fie potrivită genului, adecvată închinării dar și a cadrului natural în care evenimentul va avea loc.

6. MINORII vor fi însoțiți de un adult (21+) care își va asuma responsabilitatea și va răspunde atât pentru siguranța minorului cât și pentru comportamentul acestora.

7. Nu este permisă distribuirea MATERIALELOR (de orice natură: broșuri, cărți, pliante, etc.) fără acceptul coordonatorului mișcării IMPACT. Ca susținători ai misiunii și viziunii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ne atribuim dreptul stopării oricărei inițiative de discreditare a acesteia sau a liderilor ei.

Newsletter Impact

Înscrie-te la newsletter pentru a primi un e-mail de fiecare dată când postăm un articol nou.