Veaceslav Coșcodan

Acasă / Veaceslav Coșcodan

BIOGRAFIE:

Pasionat de Hristos și de Cuvântul Său, Veaceslav Coșcodan lucrează cu dăruire pentru oameni. Slujește cu bucurie oriunde îl cheamă Dumnezeu, iar cei din casa lui sunt primul câmp misionar. Este din Republica Moldova și acolo a activat ca director de sănătate și a păstorit o biserică în cadrul uniunii adventiste, a fost coordonator al unei clinici de sănătate din cadrul bisericii și a finalizat cursurile de medicină în specializarea chirurgie pediatrică. De mai bine de un an este parte din echipa frumoasă a Centrului de Sănătate Podiș, județul Bacău, unde activează ca medic. Este un soț fericit și un tată împlinit, alături de cei 4 copii ai săi.

SEMINARE:

Beneficii pentru imunitate prin remedii simple

Dumnezeu a creat organismul uman în chip minunat și l-a pregătit să lupte cu diversele agresiuni prezente într-o lume plină de păcat. Creatorul a preîntâmpinat vulnerabilitatea la care suntem supuși, așezând în noi mecanisme prin care trupul să se poată apăra. Sistemul imunitar reprezintă unul dintre ele. La acest seminar vom încerca să oferim soluții naturale prin care poate fi întărită imunitatea.

Echilibrul emoțional și spiritual

Mintea este sediul decizional și câmpul râvnit cel mai mult de Satana, iar emoțiile sunt căile prin care are acces mai facil asupra rațiunii noastre. Dumnezeu, de asemenea, dorește ca sănătatea mentală să sporească deopotrivă cu cea spirituală. De fapt, nu poate exista una fără cealaltă. La acest seminar vor fi oferite câteva direcții pentru consolidare psihoafectivă și spirituală.